Tafelopstelling

Beschrijving


Een tafelopstelling is een vorm van systemisch werken en bedoelt om vaak onbewuste en belemmerende patronen zichtbaar te maken. Deze patronen zijn ontstaan tijdens het opgroeien en kunnen in je volwassen leven problemen geven. Daarbij gaat het niet alleen om jouw generatie ook de generaties ervoor (opa, oma, overgrootouders, etc) laten hun sporen na in je familiesysteem.


Heb je bijvoorbeeld moeite om je doelen te halen, ben je angstig voor bepaalde situaties of onzeker? Ontloop je liever de verantwoordelijkheid of voel je je juist extreem verantwoordelijk?  


We bespreken eerst kort tegen welk probleem jij aanloopt, waarom je graag een opstelling wilt doen en we maken een schets van jouw familiesituatie. Daarna doen we een ontspanningsoefening om de juiste sfeer te creeëren voor een succesvolle opstelling.


Tijdens de tafelopstelling stel jij je gezin/familie op met behulp van poppetjes en voorwerpen. Op deze manier kun je (een ander) inzicht krijgen waarom je bijvoorbeeld moeite hebt met bepaalde situaties en/of relaties. Dat gebeurt niet alleen op dat moment maar ook in de periode erna. Je zet een beweging in gang.

 

• Duur: 2,5 uur

• individueel

• Locatie Groningen

• € 75 incl koffie, thee water